Upute za povrat novca

MOLIMO NOTIRAJTE:
Potpuni povrat novca moguć je samo u slučaju otkazivanja i većeg kašnjenja polaska linije za koju je karta kupljena. Kašnjenje ili otkazivanje može biti uzrokovano kvarom plovila ili nepovoljnim vremenskim uvjetima. Ukoliko postoje razlozi za povrat, novac će biti vraćen kupcu.
TP Line nije odgovoran za greške i propuste koje je napravio korisnik i oni neće biti prihvaćeni kao osnova za puni povrat novca. Takve pogreške uzrokovane uključuju pogrešno odabran datum plovidbe, krivo odabranu rutu ili krivo odabrane karte.
Karte kupljene propustom ili greškom mogu se vratiti uz odbitak od 10% od ukupnog iznosa računa. Zahtjev za povrat novca treba poslati najmanje 6 sati prije planiranog početka putovanja, zahtjevi za povrat poslani kasnije od 6 sati prije početka putovanja neće se smatrati valjanim.
Kupljene karte se ne mogu zamijeniti za drugi datum ili vrijeme polaska, mogu se samo vratiti sredstva prema gore navedenoj proceduri, u tim situacijama molimo da podnesete zahtjev za povrat novca i kupite dodatne karte za drugi datum.


Koraci za povrat:
  1. Ako podnesite zahtjev za povrat novca, vaš zahtjev pošaljite na support@tp-line.hr. Molimo da uz zahtjev za povrat navedete sve sljedeće podatke: ime i prezime kupca, broj narudžbe, rutu, vrijeme i datum polaska. Kartu treba priložiti u e-mailu u prepoznatljivom formatu (.pdf, .jpg, .png).
  2. U slučaju valjanog razloga za povrat novac će biti vraćen na vaš račun. Vrijeme potrebno za prijenos novca na vaš račun može potrajati do mjesec dana.